BaÅŸlık görüntüleniyor - [Bayanlara] Hangisi hayatınızda ağır basıyor: İş mi, EÅŸ mi? • DK Forum

[Bayanlara] Hangisi hayatınızda ağır basıyor: İş mi, Eş mi?

Forum kuralları
Bu bölümdeki anketler SADECE BAYAN ÜYELERİMİZİN katılımına açıktır

Hangisi hayatınızda ağır basıyor: İş mi, Eş mi?

İş
7
64%
EÅŸ
4
36%

Toplam oy : 11

[Bayanlara] Hangisi hayatınızda ağır basıyor: İş mi, Eş mi?

Mesajgönderen vefa » Pzr Oca 31, 2010 1:29 pm

malum, özellikle son 100 yıldan sonra, tüm dünyada kadınlar da iş hayatına girdiler. ve neredeyse her branşta başarılılar.

bu anketin sonuçları aşağı yukarı biliniyor.. ama bir de bu sitede yapalım dedik.

sevgili bayan üyeler.. iş veya eş : hangisini seçtiyseniz, lütfen birkaç cümle ile gerekçelerinizi anlatın.

evli veya bekar olmanız fark etmez, işsiz olmanız da fark etmez. mesela hem bekar hem işsiz bir bayansanız, öncelikle iş mi eş mi tercih edersiniz?

evliler için tehlikeli bir soru sanki :) ama cesur ve samimi olun.. sizi her halinizle eş olarak kabul etmesi gereken bir eş var...

zira bu anketten sonra devamı niteliğinde bir anket daha yapacağız..

katılımınızı rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
vefa

Re: [Bayanlara] Hangisi hayatınızda ağır basıyor: İş mi, Eş mi?

Mesajgönderen mermaidinocean » Pzr Oca 31, 2010 2:20 pm

Şu an tatilde olmakla birlikte, hayatımda iş ağır basıyor.Gün oluyor sabah çıktığım eve ancak gece dönebiliyorum.. Çalışma hayatı sorunları ve güzellikleriyle vaktimi yeterince alıyor..Gönül hangisinin ağır basmasını dilerdi derseniz, diğer seçenek.Ancak gerçek başarı her ikisini de dengeleyebilmekte. Soru biraz evli bayanları ilgilendiriyor diye düşünüyorum.
Forumu amacına uygun ve özenle kullanalım. Söz uçar yazı kalır...
Kullanıcı avatarı
mermaidinocean

Mesajgönderen Guest » ÇrÅŸ Åžub 03, 2010 2:36 am

Evli olmadığım için "olsaydım hangisi ağır basardı" sorusuna göre yanıtladım.
İş kişiden belli bir özveri ister.Onu gösteremezseniz iş hayatında tutunamazsınız.
Ancak işimde başarı elde edeceğim diye kendini hırpalamak sevdiği ve onu seven insanları geri plana itmek bence yanlış.
Benim için en öncelikli Eşim ve varsa çocuklarım olurdu.
Guest

Mesajgönderen ALDANAN » ÇrÅŸ Åžub 03, 2010 12:18 pm

Bence en onemlı sey hayatta once saglık sonra ıs hayatı gelır is demek ozgurluk demek ıs demek emek ve ekonomık ozgurluk ve ayakları uzerınde durmak demek bence bu zamanda kımseye guvenmeyeceksın cunku bayanlar ıcın para on planda sonra erkegı nasıl parmagımda oynatırırm aılesınden nasıl ayrı tutarım benım aıleme yakın nasıl tutarım derdınde bayanlar once aılemın kararı sonra onlar onaylarlarsa olur havasında bence bayanların yerınde olsam once nasıl calışırım aılemden uzak nasıl yasarım onların kararı olmadan kendı kararımı nasıl verebılırım benlıgımı nasıl kazanabılırım dıye amac edınmelıler yanı kısacası cesur yurek olmamlılar ama bu zamanda kararlarını kendısı alabılecek yapıda bayan yok ulkemızde hepsı aılesının bagımlısı onun ıcın bosanmaların en buyuk sebebı aılelerdır. benım dusuncem once ıs
ALDANAN

Mesajgönderen mermaidinocean » ÇrÅŸ Åžub 03, 2010 8:40 pm

Aldanan bey; görüşlerinize saygı duymakla birlikte şunu sormak istiyorum: Bayanlar diyerek geniş bir kapsama alanı açarken, ..yapıda bayan yok derken polemik mi olsun istiyorsunuz?

Evet; insanlar cesur yürek olmalı..Özellikle de yuvayı yapacak dişi kuşlar.. Ancak inanın tüm samimiyetimle söylüyorum bir faydası yok cesur yürek olmanın.Zira yürek tek başına avare; ikinci cesur olmazsa yanında..
Herşeyden önce iş... Hepimize sağlıklı günler dilerim Sağlık olmazsa iş olmuyor iş olmayınca da ...:)
Kullanıcı avatarı
mermaidinocean

Mesajgönderen vefa » ÇrÅŸ Åžub 03, 2010 9:13 pm

bu ankete sadece bayanlar katılabilir ve yorum yapabilir.

+

lütfen orta yerde uzayacak tartışmalar yaratmayın. aranızda konuşun :)
Kullanıcı avatarı
vefa

Mesajgönderen vefa » ÇrÅŸ Åžub 03, 2010 9:22 pm

evli olmayanlara da şöyle sorulabilir :

"öncelikle hangisini ararsınız? önce iş bulmayı mı evlenecek adayı bulmayı mı tercih edersiniz?"

zira, çok sayıda kişi var ki, iş bulmadan asla evlenmek için bir adım bile atmıyorlar...
Kullanıcı avatarı
vefa

Mesajgönderen Guest » PrÅŸ Åžub 04, 2010 5:08 pm

vefa yazdı:evli olmayanlara da şöyle sorulabilir :

"öncelikle hangisini ararsınız? önce iş bulmayı mı evlenecek adayı bulmayı mı tercih edersiniz?"

Bu durumda cevabım farklı olurdu. :)

Şayet işim olmasaydı madem işim yok bari evleneyim demezdim.
Öncelikle ekonomik özgürlüğe kavuşmuş olmam gerekir çünkü dünya hali bu; severek evleniyorsun ama işler düşündüğün gibi gitmeyebiliyor.
Evlendiğimde Eşimin bana bakmasına muhtaç olmak yerine kendi ayakları üzerinde durabilen biri olmayı tercih ederim.
Yani bu durumda kısaca "Önce İş" diyorum. :)
Ancak ankette daha önce oylama yaptığım için ankete yansıtamayacağım bunu :(
Guest

Mesajgönderen Guest » Cmt Åžub 06, 2010 1:17 am

bu soruyu cevaplamak içimi acıtsada olsun..
sanırım eş.. benim için..şu an çalışıyorum.. daha önce de bu soruya eş derdim çalışmamış olsaydım..
ben öyle muhtacım ki.. korunmaya,ilgi görmeye..
herşeyi feda etmek içten bile değil..yeter ki kalplerde engel olmasın :) değil mi?
Guest

Mesajgönderen ceylin » Sal Åžub 09, 2010 7:52 pm

kendi ekonomik özgürlügümü kazanmak ve ilerde eşim olursaki onun bakımına muhtaç durumda olmamak için kendi ayaklarımın üstünde kimselere sırtımı yaslamak hosuma gitmez önceligim tabiki İŞ
ceylin

Dön Bayanlara Yönelik Anketler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir